Maksamakkara, lisäaineeton 280g

Valmistusaineet: Suomalainen sianliha, suomalainen sianmaksa (18%), kamara, vesi, perunajauho, glukoosi, suola, maitoproteiinivalmiste, sipuli, mausteet (meirami, inkivääri, basilika, maustepippuri, ka­neli, rosmariini, mustapippuri).

Ravintosisältö: Energiaa: 1076,2 kJ / 257,5 kcal, rasvaa: 21,5g, josta tyydyttynyttä rasvaa: 8,1g, hiilihydraatteja: 7,2g, josta sokereita: 2,0g, proteiinia: 11,8g, laktoosia: 0,0g, natrium: 0,7g

Lihapitoisuus: 56 %

Suolapitoisuus: 1,8 %

Suoli: Pintalaminoitu hengittämätön kuitusuoli

Pakkaus: Tanko 280g

Säilyvyys: 60 vrk / alle +6°C

Huomioita tuotteesta: Perniön lisäaineeton maksamakkara on nimensä mukaan täysin lisäaineeton. Tuotteesta on helppo leikata viipaleita esim. leivän päälle, mutta pehmeähkön rakenteen vuoksi tuote on myös levitettävissä. Tuote on laktoositon ja gluteeniton eikä sisällä myöskään soijaa. Tuote ei sisällä myöskään allergisoivia mausteita, kuten paprika, korianteri ym. Tuotteen suolapitoisuus on alhainen, joten terveydelle haitallista natriumia on ainoastaan 0,7g / 100g tuotetta.

Laktoositon, gluteeniton, soijaton, lisäaineeton.

Teemme jatkuvaa tuotekehitystä tuotteillemme. Ajankohtaisin tieto tuotteiden sisällöstä löytyy aina tuotteen pakkauksesta.