Reseptit

Pidot paranevat hyvillä resepteillä

PAAHTOPUIKULAT – ”BATATAS BRAVAS”

  • 1 kg puikulaperunoita tai uusia perunoita
  • oliiviöljyä
  • savustettua paprikajauhetta
  • rosmariinia tai timjamia
  • valkosipulia
  • merisuolaa ja mustapippuria

Espanjan Tapasbaareista tutut paahdetut perunat maistuvat kylmänä ja lämpinä. Oivallinen lisäke HMT Grilli­Triolle, sekä Rööperin Grillille ja Rööperin Chiligrillille!

Pese ja kuori perunat. Sekoita mausteet keskenään ja pyörittele perunat seoksessa. Paahda perunat 200 asteisessa uunissa juuri ja juuri kypsäksi, n. 15 – 25 minuuttia. Puikulaperunan kypsentäminen on tunnetusti sekuntti­peliä, mutta voit korvata puikulan tai uuden sadon perunan myös hyvin Rosamundalla.

Tarjoile perunat ja grillimakkarat tuoreen leivän, hyvän tomaattikastikeen ja aiolin kanssa. Ripottele päälle silputtua persiljaa.