Reseptit

Pidot paranevat hyvillä resepteillä

PERNIÖN MAUKAS MAKSAMAKKARALEIPÄ

Perniön perinteinen maksamakkara toimii hyvin mehevien voileipien ja juhlien voileipäkakkujen ja cocktailpalojen täytteeksi!

Arkinen mutta herkullinen sandwich syntyy saaristolaisleivästä, tuoreista sesongin vihanneksista ja suolakurkkuviipaleista. Tahnaan tarvitset vain pari raaka-ainetta ja vartin valmistusaikaa.

MAKSAMAKKARATAHNA

  • 1 tanko Perniön Maksamakkaraa
  • 200 gramman purkki maustamatonta tai maustettua tuorejuustoa. Ruohosipulilla maustettu toimii hyvin!
  • Mustapippuria myllystä ja hienoksi silputtuja yrttejä.

Sekoita kulhossa käsin tai sähkövatkaimella hitailla kierroksilla ainekset keskenään. Käytä leipien täytteenä.

Voit laittaa tahnan myös pursotinpussiin ja käyttää tahnaa ruisnappien päällysteenä. Marinoidut sipulit ja sienet sekä puolukat sopivat koristeeksi.