TUOTTEET

LEIKKELE- JA RUOKAMAKKARAT

Alkuperäinen Paistinmakkara, 450g

Turkulaise ihmisse suasik makkara, soppii nii leiväl ko soppaaki. Toise syövä kylmän ja toise kuuman, kaik käy!

Valmistusaineet: Sianliha, vesi, suola, stabilointiaine (E450), perunajauho, sianlihaproteiini, kasviskuitu, verijauhe, kamara, mausteet (mm. maustepippuri, paprika), aromit ja uutteet (maustepippuri, mustapippuri, chili, savuaromi), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), aromivahvenne (E621), säilöntäaine (E250).

Ravintosisältö: Energiaa: 1034,4 kJ / 240,0 kcal, rasvaa: 18,3g, josta tyydyttynyttä rasvaa: 9,6g, hiilihydraatteja: 10,3g, josta sokereita: 0,6g, proteiinia: 9,7g.

Lihapitoisuus: 50 %
Suolapitoisuus: 2,0 %
Pakkaus: Vakuumipakkaus 450g
Säilyvyys: 27 vrk / alle +6 C
Kuluttajapakkaus: 6405366130004
Myyntiyksikkö:
6405366000130
Myyntiyksikkö:
6 kplHuomioita tuotteesta: Tumman värin ja erinomaisen maun johdosta tuote poikkeaa selvästi muiden yritysten lenkki-/grillimakkaratyyppisistä tuotteista tuotteista. Koska tuote on lihaisa ja tuote on valmistettu luonnonsuoleen, soveltuu makkara erinomaisesti höyrykypsytykseen, grillaukseen, erilaisiin keittoihin, uunimakkaraksi yms. Tuote on maidoton, gluteeniton ja soijaton.

Teemme jatkuvaa tuotekehitystä tuotteillemme. Ajankohtaisin tieto tuotteiden sisällöstä löytyy aina tuotteen pakkauksesta.

Lihaa 50% • maidoton • gluteeniton • soijaton

Tiedote 2

What is Lorem Ipsum? Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever

TUOTETIE

Tiedote 1

What is Lorem Ipsum? Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever

TUOTETIE

Tiedote 3

What is Lorem Ipsum? Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever

TUOTETIE

tiedote 4

 is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point

TUOTETIE